tisdag 16 september 2008

Skadeglädje och uppskattning

Som Arsenal-supporter så är det två saker som är viktiga.
1. Att Arsenal vinner så mycket som möjligt.
2. Att Tottenham förlorar så mycket som möjligt.

Så här i inledningen av säsongen kan man inte säga allt för mycket om hur ligan kommer att sluta men Arsenal ligger i toppen av ligan och är storfavoriter att gå vidare från sin grupp i Champions League. Tottenham däremot är inte ens kvalificerade för CL och ligger SIST i ligan med en poäng efter 4 omgångar. Det tragiska för Spurs-fansen är att klubben sa att man denna säsong på allvar skulle utmana dom 4 storlagen i ligan och redan efter 4 omgångar verkar det fullständigt kört. Erik Niva på Sportbladet är en av dessa stackare som håller på Tottenham och Erik skriver såhär i ett blogginlägg:
Slut, över, färdigt. Spurs har gjort sin sämsta ligastart på 34 år, och alla fantasier om att utmana om en Champions League-plats är givetvis bortblåsta. Den 15 september.
Så vad återstår då? Att kämpa för en plats på den övre halvan? Kul. Givande. Inspirerande.
/Erik Niva


En hyllning avslutningsvis till en av mina favoritspelare genom tiderna, lite oväntad kanske då han var som bäst när han spelade i Chelsea. Mannen med fotbollsvärldens coolaste namn, Jimmy Floyd Hasselbaink lägger skorna på hyllan. Läs om saken HÄR, kanske ska maila Håkan Mild och tipsa om en värvning till IFK Göteborg?

Inga kommentarer: