onsdag 17 september 2008

Uppgivenhet inför S Landstingspolitik

Specialistmottagning försvinner i Ljusdal om S-styret får som dom vill i Landstinget Gävleborg, Förra veckan fick jag av en slump reda på att gynmottagningen redan stängts fast dom besked jag fått tidigare var att inget skulle ske med den före första november och att man sedan skulle ta beslut. Samma sak verkar ha skett i detta ärende, man driver igenom ett luddigt beslut som knappt någon begriper vad det innebär. Att ansvarigt Landstingsråd Tommy Berger (s) ger olika besked beroende på vem han pratar med gör saken inte lättare att begripa. För er som prenumererarLjusdalsposten så kan ni läsa mer om saken HÄR.

Jag har pratat med det moderata oppositionsrådet idag och Centerns motsvarighet igår och ingen anser sig ha fått någon information om att specialistmottagning ska stängas i Ljusdal. På fredag åker jag ned på nytt till Gävle för att försöka få klarhet vad man egentligen beslutat och vad det kommer att innebära för innevånarna i Ljusdals kommun.

Jag jobbar som ni kanske vet bara deltid som oppositionsråd i Ljusdals kommun (75%) men i arbetsbörda så är det för tillfället det dubbla vilket gör att man måste prioritera bort en hel del. Tyvärr går det ut över socialt umgänge och träffa familjen. Jag hoppas saker och ting lugnar ned sig lite så fort budgetarbetet är klart och diverse sammankomster med moderaterna är avklarade. Jag har tack och lov både semester och komptid att ta ut men det ska ju passa in i schemat också.

Idag har jag också fått min nya spis, undrar när man ska ha tid att använda den då (Stefan äter alldeles för mycket hämtmat och micromat för tillfället).

Inga kommentarer: