måndag 30 juni 2008

Kampanjbilder från Ockelbo marknad

Här kommer som utlovat några bilder från helgens kampanj, stort tack till alla som var med och hjälpte till. Roligt att en kampanj kan innehålla så många delar av moderaterna, MUF, MQ, "vanliga" moderater, ombudsmän, pol.sekreterare och en riksdagsledamot.
Känns som vi fick med det mesta vi har att erbjuda.
Kylt kranvatten är klockrent att bjuda på, kondomer likaså och "M"orötterna/"M"uffinsarna är ju bara bäst. Tack Elin och Antonia än en gång för helgens bästa idé med muffins (Se dom på bild ett par inlägg längre ned på sidan).

Tältet börjar bli klart och marknaden ska strax dra igång på allvar.

Massor av folk dom tre marknadsdagarna, tyvärr kom det några rejäla störtskurar med regn på fredagen, klart bättre väder på lördag och söndag.

Jacob Edin, MUF Gävle bjöd på moderatgodis.
Jag delade ut Medborgaren och annat material, 6600 exemplar av tidningen fick vi av snälla Riksorganisationen. En miss gjorde att vi bara fick 200 på fredag morgon men Förbundsordförande Margareta B Kjellin, Hudiksvall tog ett bra beslut och budade upp alla tidningar som fanns kvar i Gamla Stan. Trevlig kille som körde budbilen förresten, han gillade moderaterna så vi fick ett gäng Aftonbladet som han hade bak i bilen. Vissa blev förvånade hur moderaterna kunde stå och dela ut en Sosse-tidning men jag förklarade saken med att vi inte har några såna fördomar plus att tidningen till stor del ägs av norska kapitalister *ler*
Muf-Linnéa (tillika min systerdotter) på allmänt bra humör.
Bokbord av hög klass, fanns lite av varje i informationsväg.
Tre "stekare" eller i alla fall två som önskar dom var det. mannen i mitten är Kjella Persson, sitter i kommunstyrelsen för moderaterna i Ockelbo. Fruktansvärt rolig människa!

Vattnet fick fyllas på ofta. Johan Sundberg, KS-ledamot från Bollnäs fixar saken. Jessica Franksson från MUF Ockelbo (som nog snart bildat en egen lokalförening) syns bakom vattenkylen.
Delar av alla som var med och kampanjade, jag, Johan, Jessica, Lena, Camilla, Anna, Linus, Antonia, Linnéa, Ziita, Elin, Tobbe (yngsta kampanjhjälten längst fram till vänster), Jakob och Claes.
Tobbe vek fina hattar av ett par nummer av Medborgaren också, lockade till en hel del skratt.
Elin Skoog är 2:e vice ordförande i MUF Gävleborg och bland det trevligaste som finns förutom att hon har så mycket fördomar (internt skämt, hon är egentligen inte SÅ fördomsfull).
Så efter 3 jobbiga men oerhört roliga dagar åkte vi hem med ett gäng nya medlemmar i både MUF och moderaterna. Starkt jobbat alla, speciellt bra jobbat av Martin, Claes och mig (ännu ett internt skämt för oss som var där...) Vi ses nästa år!

Inga kommentarer: