måndag 23 juni 2008

Semesterplanering på G

Jobbar den här veckan och nästa sen blir det semester!
Kör tre veckor i juli sen får vi se om det räcker för att ladda om batterierna, vill helst spara ett par veckor till i vinter då jag hoppas kunna fira nyår på ett varmare ställe än Ljusdal. Indien och Goa kanske, någon som varit där och rekommenderar/avråder från det resmålet?

Under dom här tre semesterveckorna ska jag hinna med lite fotboll (Djurgården-Blåvitt), besöka min kompis John i Ronneby, lyssna på Ständut Blakk på Järnvägs (bord bokat för massa folk, ska du med?), vara med på Brännbollsyran i Bollnäs, hälsa på Hebbe och Jimpa i Oslo, vara med på MUF's sommarutbildning, spendera tid i sommarstugan och slutligen lyssna på Iron Maidenstadion! Tack Thomas för inbjudan, någon form av VIP-biljett är det visst då det ingår middag på Hard Rock Café innan konserten.

INBJUDAN till grillkväll/sommaravslutning med moderaterna i Ljusdal.
Styrelsen bjuder in alla medlemmar och sympatisörer till en grillkväll på Hembygdsgården i Ljusdal onsdagen den 2 juli klockan 19.00
Ät hur mycket du vill av grillbuffén, 1 glas vin eller en öl/cider samt efterrätt för endast 220 kronor (alkoholfritt alternativ finns naturligtvis). Hör av dig till mig om du tänker komma och hur många du tänker ta med dig för att underlätta för personalen på Hembygsgården.

Inga kommentarer: