lördag 2 augusti 2008

Bilder från Pride-paraden

Massor av glada moderater, dryga tre hundra var en siffra jag fick.
Jösses vilket party, jag trodde vår lastbil med ljudanläggning och dansande människor på skulle tippa omkull på Hornsgatan av trycket.
Och publiken bjöd verkligen till, stort tack till alla som var där!
På CK (Muf's centralkansli) var det rena tomteverkstan på morgonkvisten, kroppsmålningar, tröjutdelning, cyklar som skulle delas upp, skylttillverkning osv osv. Denna lyckades jag bidra med, inte den allra fyndigaste texten men det rimmar i alla fall.
Folk börjar samlas i Praktsalen för information från Nikola som är ansvarig för det hela samt ett anförande för MUF's ordförande Niklas Wykman.
Bra bild på Olgapolga, ordförande för Muf Dalarna.
Rätt häftiga cyklar, sån vill jag ha och ta till jobbet.
Galet mycket folk redan på väg till Humlegården, har passerar vi Mynttorget bredvid Riksdagen. MASSOR av glada Stockholmare och turister som hejade på. Det märks att moderaterna gör ett bra jobb i Stockholm med tanke på hur poppis vi är.
Ballonger, MASSOR av ballonger!
Jag har alltid haft mina aningar men nu är det ju tydligen "offentligt" eftersom Linus till och med skyltar om det. (Nej då han fortsätter neka och påstår sig vara helt straigt så oroe er inte tjejer :-)
Bilden ovan är Muf Gävleborgs ordförande Linus Fredriksson, här kommer vice ordförande Claes Mårtén med passande lapp på magen.
Anna Kindberg Batra, ordförande i EU-nämnden (bland mycket annat) var så klart med. Anna är en snäll människa som försökte så gott det gick dela med sig av sitt Alliansparaply till mig, efter ett tag gav vi upp och blev blöta istället...
Finansminister Anders gick så klart i tåget och var på ett alldeles strålande humör.
2 X Thomas (fast Tobé stavar utan "h" vilket vissa skylttillverkare på CK missat)
Böhlmark kom på efteråt att människor kanske trodde att det var han som var Årets homo eftersom han gick med skylten... smart Thomas, mycket smart.
Migrationsminister Tobias Billström var som vanligt på plats.
Dagens roligaste/bästa utstyrsel stod KRAV-bögarna för.
En sanslöst rolig och viktig dag, suveränt ordnat och överlägset bästa insats från ett politiskt parti. Medans sossar och annat vänsterfolk gick och demonstrerade och spydde galla över oss så spred vi glädje och dansade. Det mest "elaka" vi gjorde var att sjunga en liten sång då och då för att visa att vi är så mycket roligare att ha att göra med än sossarna och deras sura miner.

"VEM VILL VARA SOSSE NU?
INGEN - INGEN
VEM VILL VARA SOSSE NU?
INGEN, INGEN ALLS
INGEN, INGEN ALLS...INGEN, INGEN ALLS
VEM VILL VARA SOSSE NU?
INGEN, INGEN ALLS"
Som en av totalt fyra utländska turister sa när han kom fram och frågade vilka vi var och vad vi menade med breaking borders "Ahh I see, U must be very popular in Sweden, U certainly have the most fun"
En mycket bra sammanfattning, världens bästa parti har åter igen visat upp sig från sin bästa sida.

Inga kommentarer: