onsdag 16 januari 2008

Nya moderaterna i Ljusdal är inte längre "hemlösa"

Efter att vi tillsatt en "Vinna2010-grupp" med ansvar (som ni säkert redan räknat ut) att analysera valet 2006 samt arbeta fram en långsiktig strategi att vinna valen 2010-14 så kom denna grupp rätt snabbt fram till att vi måste ha en lokal.
Efter katastrofvalet 2002 så tog dåvarande styrelsen med ordförande Börje Bergström i spetsen det tråkiga men nödvändiga beslutet om att säga upp moderaternas lokal i Gamla Stan. Pengarna behövdes på annat håll och verksamheten blev direkt lidande av hyreskostnaden.

Så på gårdagens styrelsemöte med moderatföreningen togs beslutet om att vi ska sluta vara hemlösa, här till höger ser Ni en bild på ingången till lokalen. Jag lovar att lägga ut fler bilder vid ett senare tillfälle.

En sak till från styrelsemötet, vi bokade årsmötet till torsdagen den 21 februari klockan 19.00
Vi ska förhoppningsvis hålla till på
Statdshotellet och efter ordinarie årsmötesförhandlingar så äter vi gemensam middag, jag hoppas att just DU vill vara med, VÄLKOMMEN!

Eftersom jag nämnt MUF så kvoterar jag in SSU i det här inlägget också, efter en smått alkoholiserad virrpanna med namnet Anna (det rimmar hör Ni) som ordförande så tycker man att mini-sossarna borde tänka efter före när dom utnämner nya "pampar" men icke...
Ni har väl inte glömt Anna Sjödin som gjorde succé på Crazy Horse med rasistiska uttalanden och allmän "fighting spirit". Tobias Gerdås har i alla fall utsetts till ny kommunikationsombudsman (idiotisk titel) i SSU. Vem säger du då?
Jo Gerdås har tidigare varit i blåsväder efter att under valrörelsen 2006 på en blogg hängt ut borgerliga politiker som brottslingar. Han framställde bland annat Fredrik Reinfeldt som pedofil. Läs mer om sossarnas nya påläggskalv här, Tobbe låter som en värdig efterträdare till Mona... *ler*

Inga kommentarer: