lördag 12 juli 2008

På tåget ned till Stockholm

Sitter och värmer upp lite inför mötet mellan Djurgården och Änglarna från Götet, mesta mästarna, regerande mästarna, dubbla UEFA-cupmästarna och sammantaget Sveriges bästa lag IFK Göteborg!
Spelet har sett sisådär ut efter EM-uppehållet men sista matchen mot Giffarna Sundsvall i cupen inger visst hopp, Djurgården har inte rosat marknaden på sistone dom heller så risken för 0-0 finns. Men jag tror Oremo gör mål idag för DIF men Änglarna gör två så det spelar ingen roll *ler* Jag ska ta en bild och ladda upp när vi kommer till arenan, det blir jag, systerdotter Emelie (hon fick en biljett i födelsedagspresent), Thomas Böhlmark (Muf Gävleborgs förre ordförande) och Carl-Johan Olsson (trevlig utflyttad Ljusdalsbo som även han har den goda smaken och intelligensen att vara moderat)

Lite politik kanske fast jag har semester, Moderaternas dag i Almedalen gick bra men mediabevakningen var riktigt dålig. Hur som helst så är stora skattesänkningar är på väg.
15 miljarder mer till folket, härligt!

Rolig kuriosa/fakta: Om man jämför den totala effekten av jobbskatteavdraget så ser man att en sjuksköterska som tjänar 27 000 kr/månad blir skattelättnaden 1468 kr/månad. Vårdförbundets krav i strejken låg på 1700 kronor mer i bruttolön.
Nu möter vi nästan detta, efter skatt. Kommer vårdförbundets ordförande att jubla tror ni? Vi får se....

Inga kommentarer: