tisdag 8 december 2009

Vänstern lovar att en rödgrön regering kommer att bryta mot lagen!

I en debattartikel på Göteborgsposten Debatt skriver i dag kommunisterna Lars Ohly och Kalle Larsson ”Vi vill ha en humanare flyktingpolitik”. Man räknar sedan upp några detaljer man vill genomföra i händelse av att den rödgröna gazpachon skulle vinna valet 2010. Man skriver bl a:

”Papperslösa och gömda måste få stärkta rättigheter på arbetsmarknaden, deras barn ska ha rätt att gå i skolan och alla i Sverige ska ha rätt till vård på lika villkor. Men enbart förstärkta rättigheter löser inte situationen. Vi kräver därför att papperslösa och gömda genom ett engångsbeslut skall få möjlighet att stanna i Sverige.”

Konsekvenserna av detta resonemang innebär att man bryter mot utlänningslagen, ignorerar den reglerade invandringen, genomför en ny allmän amnesti för illegala invandrare och skapar därmed ytterligare kaos inom den redan kapsejsade invandringspolitik som förts dom senaste trettio åren. En röst på socialdemokraterna innebär att V vid valvinst kommer att kräva en ministerpost i den nya regeringen och att den sannolikt kommer att tillfalla den närmast obefintligt reformerade ärkekommunisten Lars Ohly. Vi får också den fanatiska apologeten Kalle Larsson på köpet, en affär som känns minst sagt olustig. Vill vi ha anhängare av en dokumenterad folkmordsideologi i en svensk regering?

Artikel tagen från bloggen Politisk inkorrekt.

Inga kommentarer: