fredag 22 februari 2008

Trött men nöjd med dagen

Mycket trevligt årsmöte, mycket folk och flera nya ansikten.
Då klockan passerat 00.00 nu och det har varit en lång dag så får ni hålla till godo med det pressmeddelande jag nyss skickat till Ljusdalsposten angående årsmötet. God natt!

Årsmöte med moderaterna i Ljusdals kommun.

På torsdagskvällen höll moderaterna i kommunen årsmöte på Stadtshotellet med efterföljande middag. Teman för årsmötet var "Fortsatt förnyelse" där Thomas Ekenblad, politisk sekreterare i Landstinget och Lars O Molin, författare och debattör höll inspirerande föredrag om vad som krävs för valseger 2010.
På mötet presenterades ett förslag på hur partiet lokalt ska lyfta fram de frågor och svar som behövs för att möta framtidens utmaningar i kommunen. Kommunikation och väljarkontakter lyftes också fram som A och O för att vinna val. Enkelhet, tydlighet och envishet är ord värda att hålla fast vid om målet om att gå från oppositionsparti till "regeringsparti" ska infrias även lokalt år 2010.
- "Extra glädjande var att det dök upp flera nya medlemmar som alla hade mycket att bidra med, det känns att vi "är på gång" och har lagt grunden till en bra valrörelse. Vi behöver fler medlemmar och kandidater som vill jobba stenhårt för att vi ska vinna valet 2010, detta ska vi göra genom att fortsätta vara närvarande i människors vardag och hitta lösningar på de problem människor upplever lokalt här i Ljusdals kommun" säger Ljusdalsmoderaternas ordförande, oppositionsrådet Stefan Andersson i en kommentar.
Förutom Andersson så omvaldes även Bo Bergkvist, Lena Andersson, Björn Hasselberg, Ove Östberg och Maria Molin till styrelsen, Maria Molin är dock ny på posten som vice ordförande.
Nya medlemmar i styrelsen är Mats Sundell och från moderata ungdomsförbundet Emelie Nordlund. Nordlund valdes förra helgen in i MUF Gävleborgs distriktsstyrelse på MUF’s stämma i Hudiksvall.

Inga kommentarer: