onsdag 21 april 2010

Schlingmanns brev #63‏

Premiär för tv-programmet Föregångslandet

Imorgon gör vi något som inget annat svenskt parti någonsin har gjort. Då sänder vi det första avsnittet av vårt egna politiska tv-program. Föregångslandet är ett tv-program som är till för dig som är intresserad av vår politik och vill veta mer. Men Föregångslandet är också till för dig som jobbar med Moderaterna och som kampanjar med Moderaterna. Här kommer vi i 15 program framöver, ända fram till valdagen, fånga upp dagsaktuella frågor och debatter för att göra valrörelsen så enkel och självklar som möjligt för dig.

Programledare är Maria Arctaedius och jag själv. I det första avsnittet gästas vi av Filippa Reinfeldt och Tobias Billström. Varje avsnitt är 20 minuter långt och det första tio sänds på Axess TV. Programmet sänds i sin helhet på moderat.se och där kommer också alla avsnitt att finnas tillgängliga ända fram till valdagen den 19 september. Vi sänder på torsdagar kl 21.30 på moderat.se och i Axess TV, med start den 22 april. Under juli månad gör vi ett sommaruppehåll.
Om du har några frågor, synpunkter eller idéer angående programmet så får du gärna skicka dem till
foregangslandet@moderat.se. Jag hoppas att tv-programmet Föregångslandet ska ge dig som är moderat sympatisör svar på de frågor du har inför valrörelsen. Det är knappt fem månader kvar till valdagen och nu gäller det att vi visar att vi har den bästa politiken för Sverige!

Per Schlingmann

Inga kommentarer: