söndag 16 december 2007

Ao Nang Dag 4


Efter gårdagens middag med en "Time Bomb" till dessert (se bild) och ett par samtal hem till Sverige så tog vi en moped-taxi till en bar som servitören på restaurangen rekommenderat, helt värdelöst ställe såg vi utan att ens gå in.
Därmed frågade jag vår eminenta taxichaffis om han kunde rekommendera något bra ställe.
-"CHOCOLATEBAR, big party tonight" sa han glad i hågen. Strålande tänkte vi och gav vårt godkännande till nämnda förslag.
Sen började han köra.... och köra... sen körde han en bit till och jag frågade:
-"Is it much further?"
-"No no 3 minutes" sa han.
Efter dryga 5 minuter frågade jag igen och då pekade han mot slutet av en lång raksträcka.
Okej, det blir nog bra detta tänkte vi även fast vi var låååångt borta från vårt hotell.
Mot slutet av raksträckan svänger killen ned på en mörk grusväg där man knappt ser handen framför sig men tack och lov hör vi snart techno på hög volym (har nog aldrig vart så nöjd över att höra så dålig musik).
Stort tack till vår chaufför dock för maken till mysigt ställe har jag aldrig varit på, den supertrevliga servitrisen som jag tyvärr inte tog namnet på gjorde sitt till. Hon pratade i princip flytande svenska men hade aldrig varit i Sverige. Hon och en kompis hade träffat så mycket svenskar på jobbet så dom hade pluggat lite och sen satt det bara(??) Skapligt språkbegåvad kvinna kan man säga. Fireshow, spännande drinkar och lyktor gjorde det till en närmast perfekt Thailands-upplevelse. Hon kunde dessutom leka med elden utan att bränna sig som ni kan se nedan om ni anstränger ögonen lite.
Över och ut för idag, just det ja GO GUNNERS, ikväll krossar vi fjant-Chelsea!

Inga kommentarer: