onsdag 12 december 2007

Vad är det för fel på Centerpartister?

Jahapp, då har "Åsa-Nisse-socialisterna" vunnit över dom riktiga Centerpartisterna även i Bollnäs kommun...
Föga förvånande men det är tragiskt att man inte har mer respekt för sina väljare men beskedet glasklart: Vill man ha borgligt styre i Hälsingland så kan man inte rösta på Center då det inte verkar vara annat än ett stödparti för Socialdemokraterna i vårt landskap.
I Gävleborg styr nu Centerpartiet tillsammans med S i Ockelbo, Sandviken, Söderhamn, Bollnäs och Ljusdal. I Ljusdal hade vi efter valet en färdig överenskommelse som innebar att vi hade majoritet för att byta ut s-styret men även där valde centerpartiet i svika. Centern skulle (om dom inte gått ihop med S) fått vara ensamma om kommunalrådsposten istället för att som nu inneha en rådspost på papper medans S styr på vanligt manér. Vi har sett hur hemskt det ser ut i Söderhamn och Sandviken, jag hade hoppats att Evy Degerman (Centerns kommunalråd i Bollnäs) hade mer makt i sitt parti så att hon kunnat sätta stopp för detta svek mot Centerns väljare.

Ett tips till alla tusentals besvikna C-väljare: Rösta på ett RIKTIGT borgligt parti nästa gång. Att Centern inte begriper bättre än så här i Hälsingland är uselt, när ska Maud och partiledningen vakna?

Inga kommentarer: