torsdag 17 juni 2010

Bra artikel av Reinfeldt och Cameron i DN idag

Jag kan varmt rekommendera DENNA artikel av Sveriges respektive Storbritanniens ledare. Vad tror ni chansen är att Mona Sahlin får någon världsledare att skriva en debattartikel tillsammans med henne? Hennes enda chans var väl när hennes Ouzodoftande sossekompisar ledde Grekland rakt ned i fördärvet men det är väl ingen valvinnare direkt.

Min mor brukar säga att hon skulle "skämmas ögonen ur sig om Mona Sahlin blev statsminister" och det är ganska många som känner så, till och med hennes egna partimedlemmar.
Jag håller med, tänk er ett toppmöte i EU eller en träff i Vita huset:
Alternativ 1: Fredrik Reinfeldt
Alternativ 2: Mona Sahlin...

Människan är usel på engelska, kan i princip inget om ekonomi och har en allmänt dålig stil. Är det vad vi vill ha som representant för Sverige i 4 år? Lägg till den gamla kommunisten Lars Ohly som utrikesminister istället för Carl Bildt så är katastrofen ett faktum. Denna Ohly som fått igenom att den rödgröna sörjan kommer att kräva att USA ska dra tillbaka ALLA sina utländska baser. Ryssland och Kina får dock fortsätta med sina...

Tja är målet upprustning och en extremt mycket osäkrare värld så är det ett rimligt krav. Bofors kommer ju få sälja mer vapen vilket är bra för statskassan men inte fullt lika bra för dom människor som drabbas av svenska vapen. Klassiskt USA-hat från fornstora dagar är vad det handlar om. USA är det sista land Sverige ska göra sig osams med men det begriper inte en kommunist, i dennes värld så är USA symbolen för allt det onda i världen. Det måste vara därför miljoner människor vill flytta dit varje år?

Nej ta ansvar för ditt land, rösta på kompetens och ledarskap = Fredrik Reinfeldt (M)

Inga kommentarer: