fredag 18 juni 2010

Ett enkelt råd Marit - skaffa en bättre spökskrivare.

Lars Beckman som kandiderar till Riksdagen för moderaterna Gävleborg (plats 3) skriver träffsäkert på sin blogg om Ljusdals sossekommunalråd Marit Holmstrands usla insändare om hur onödiga moderater är.

Lustigt att hon därmed tycker att dryga 30 procent av väljarna också är det, modertaerna är ju numera ett större parti än vad hennes eget är. I Stockholm är hennes parti på en hedrande fjärdeplats och moderaterna överlägset störst så bevis för att moderaterna behövs och är nödvändiga finns i massor. Men en gammal sosse som lever kvar i Folkhemmets glada dagar ser inte dagens verklighet. Ett oerhört vanligt fenomen i Ljusdals kommun tyvärr så se till att rösta bort gammelsossarna i höst!

Lars skriver bland annat:
"Artikeln är fylld av sakfel och insinuationer men har ingen substans annat än några riktiga grodor. En är att hon påstår att moderatregeringen inte har gett kommunerna pengar. Faktum är att ingen annan regering har gett Sveriges kommuner och landsting så mycket pengar någonsin, allt för att motverka lågkonjunkturen."

Läs hela inlägget HÄR!

Inga kommentarer: