tisdag 9 december 2008

Blir detta sanning flyr jag Sverige (på allvar)

Sveriges egen Pravda har roat sig med att via en jury (???) bestämt hur en eventuell röd-grön regering skulle se ut om Ohlyanssen vinner valet. Herre gud min skapare vilket gäng!

Det finns inte en chans i världen att jag skulle bo kvar i ett land med:
Luciano Astudillo som arbetsmarknadsminister (killen har aldrig haft ett vettigt jobb utan gjort karriär via SSU).
Josefin Brink som migrationsminister (manshatare av värsta sort med en klart tvivelaktig syn på företagande)
Peter Eriksson som utbildningsminister (kommentar överflödig... säger ordet "flummskola" dig något?)
Ibrahim Baylan som EU-minister (snälla, räcker det inte att han gör bort sig på hemmaplan? Ska han skämma ut hela Sverige i Bryssel nu också?)
Maria Wetterstrand som miljöminister (Bensinpris på 20-25 spänn kan ni förvänta er under mandatperioden och skrotad kärnkraft så klart)
Lars Ohly som jämställdhetsminister (Ohly är och förblir kommunist, såna hör inte ens hemma i riksdagen än mindre i en regering)
Mona Sahlin som statsminister (tja ni kan väl kika på filmen igen nedan, tror ni på den damen så lär ni gå och vänta på att Tomten ska dyka upp med sina flygande renar från Nordpolen också)



Sveriges mest sympatiske EU-parlamentariker Gunnar Hökmark (m) har också bloggat om de "rödgröna" alternativet i Svensk politik. Gunnars blogg rekommenderas varmt om man vill hålla koll på vad våra folkvalda pysslar med nere i Bryssel. Jag fastnade för det här stycket:
"Noterade att de rödgröna ska kalla sig de rödgröna.Säger inte mycket om politiken men mycket om den gamla röran.Ratatouille hade varit ett mer offensivt namn.Men det gör inte Sverige bättre rustat för att gå i täten för frihet och demokrati världen över. Möjligen har vi en bättre ingång på Kuba, men där slutar också demokratiarbetet."

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle vara intressant att veta vart flykten hade burit av??

Stefan Andersson sa...

Bra fråga men USA hade nog legat bra till eller London kanske.

Anonym sa...

Hurru du, dissa inte tomten och hans renar!

Stefan Andersson sa...

Jag dissade inte Tomten Amanda men han är bara en fantasifigur, Mona finns tyvärr i verkligheten...