fredag 2 maj 2008

Per och Tomas debatterar

Per Svedberg (s) och Tomas Tobé (m) debatterar arbetsmarknadspolitik i Centrumhuset. Robert Fors från Radio Ljusdal är dagens moderator. MUF-Linnéa kräver att jag ska skriva att det är hon som syns i orange tröja mellan Per och Robert så då är det bara att lyda.

Två mycket trevliga politiker som bägge var nöjda med debatten. Tack för titten och varmt välkomna tillbaka till Ljusdal vid tillfälle!Nedan ser ni nya fullmäktigeordförande Janne Hedlund med en framtida MUF'are i knäet, Karin heter hon och är bland det charmigaste som finns (Janne är rätt go han med). Må hända att hon (Karin) har det efter mamma Mia Molin?

En bra dag är till ända, tack till MUF, Tobé, Patrik Stenvard, Lena Roos och alla lokala moderater som ställde upp och arbetade för ett friare Sverige. Och temat för dagen känns klockrent, vi måste ha en regering som arbetar för fler jobb. Får vi inte möjligheter i lilla Ljusdal att stimulera företagande i kommunen så är Ljusdal en fäbodvall med väldens bästa bredbandsanslutning om 20 år...

TREVLIG HELG ALLA !!

Inga kommentarer: