torsdag 15 maj 2008

Trött nu...

På besök i Riksdagen idag torsdag.
Klev upp klockan 5 imorse för att åka buss via Hudik för att vara reseledare till Riksdagen för en grupp nya moderater som under våren gått M-utbildning i samarbete med Medborgarskolan. Späckat schema minst sagt väl framme i Riksdagshuset där Margareta B Kjellin tog emot. Som guide hade Margareta lyckats få en av partiets absolut mest intressanta personer nämligen
Johan Westrin. Johan jobbar som politisk sekreterare och lite "allt i allo" inom moderaterna och har ett enormt kunnande vad gäller historia i allmänhet och moderaternas i synnerhet. Med honom som guide genom Riksdagshusen så fick gruppen ut SÅ mycket mer än om vi haft en "vanlig guide".Mitt i rundturen så dök Tomas Tobé upp och följde med oss och käkade lunch, efter det höll Tomas ett litet anförande och svarade på frågor.Dagen avslutades med att vi fick lyssna på Statsministerutfrågningen. Fredrik var som vanligt oerhört skicklig att svara på en rad frågor från olika Riksdagsledamöter. Såg faktiskt Ljusdals bidrag till samlingen i salen också men Roland Bäckman hade ingen fråga till Statsministern idag.

Imorgon blir det besök på Järvsö Hälsocentral, Hälsinge Lantkök, Stenegård (!!) och Lökes plus lite traditionell gatukampanj i Järvsö. Resumé av kampanjen kommer på söndag eller måndag.

Inga kommentarer: