tisdag 13 maj 2008

Strategi-KS och studiebesök

Premiären på strategimöte med kommunstyrelsen gick bra, 3 stycken mycket intressanta punkter gällande energiflöden, Östernäs-området och bredbandsuppbyggnaden i kommunen. Tror samtliga ledamöter fick med sig en hel del matnyttigt.

Efter lunch besökte delar av Kommunstyrelsen Vallens gård strax utanför Ljusdal. Tyvärr valde några ledamöter att inte närvara men jag och Acke (Axel Sandstedt) var naturligtvis med. Med 375 mjölkkor och närmare 900 djur totalt så är anläggningen störst i Norrland, väldigt spännande att se och höra om hur dom ser på framtiden. Hur som helst var det ett oerhört intressant besök, stort tack till Janne Hansson med personal!
På bilden ovan och nedan pågår något man skulle kunna kalla "hardcore-pedikyr" med hjälp av sliprondell. Detta vore nåt för fisförnämt Stureplansfolk och Östermalmstanter. *ler* PS.
Jösses vilken respons på min debattartikel om det ogenomtänkta C-förslaget om att tillsätta ett gäng politiker som ska jobba med lokala miljömål. Samtliga mycket positiva för övrigt. Läs artikeln HÄR om ni missat den.

Inga kommentarer: