torsdag 28 maj 2009

Hellre moderat än pirat!

Moderaterna i Europaparlamentet var först med att föreslå att ingen ska kunna stängas av från nätet utan domstolsbeslut. Vi fortsätter att arbeta för att förslaget ska gå igenom i EU.

Moderaterna arbetar med störst inflytande både i ministerrådet och i Europaparlamentet för att försvara ett fritt Internet. Att värna om integriteten går hand i hand med att modernisera lagstiftningen. Detta är en viktig del av moderaternas arbete och som till skillnad från enfrågepartiernas politik faktiskt förändrar EU.

Moderaterna tillhör Europaparlamentets borgerliga partigrupp och röstar därför för en politik för mer marknadsekonomi, frihandel och självbestämmande. Piratpartiet vill ansluta sig till den gröna partigruppen som för en tydlig vänsterpolitik och vill ha mer makt till EU.

Moderaterna tar ställning för frihet i alla frågor, gällande alltifrån klimatet till jobben som påverkar vår vardag i Sverige. Piratpartiet är ett enfrågeparti som bara tar ställning i en enda sakfråga som Europaparlamentet sällan röstar om. Vem ska då företräda dig i alla andra frågor?

Förändra EU. Rösta moderat!
www.rosta09.se
En personlig notering:
Jag har hela morgonen suttit och sjungit glatt på "WHO THE FU*K ARE MAN UNITED, WHO THE FU*K ARE MAN UNITED?" och njutit av livet. Nu väntar jag bara på pressmeddelandet som talar om att fröken Ronaldo lämnar Man U och flyttar till Spanien. Skadeglädjen är i sanning den enda sanna glädjen... GRATTIS BARCA!

1 kommentar:

Jonas sa...

Moderater: sluta säg att ni var först med att säga att man inte skall bli avstängd från internet utan domstol.

Att någon i Sverige är stolt över att inte vilja avskaffa domstolssytemet är bara sorgligt!