tisdag 26 maj 2009

Tacka vet jag Ljusdalsposten

Värnamo Nyheter lördagen den 23 maj.
(Tidningen har blivit utsedd till Sveriges sämsta morgontidning vid flertalet tillfällen)

Insändare 1:
Junilistan det enda rimliga

Junilistan arbetar för att förhindra att superstaten EU ska få ännu mer makt över vårt land. Partiet vill bevara anställningstrygghet och fackets inflytande gentemot arbetsgivaren, och förhindra dumpade löner via import av arbetskraft. Jag har tidigare röstat på Kristdemokraterna, men tyvärr månar de inte längre om nämnda. Kristdemokraterna har dessutom övergivit sina tidigare kristna ideal och ställt sig på högerkanten och avsatt en populär EU-kritiker. Därför är Junilistan enda alternativet.
Som kristen ser jag också EU utifrån ett profetiskt perspektiv. Uppenbarelseboken talar om en europeisk stormakt som banar väg för antikrist. Nu gäller det att så långt det är möjligt motarbeta denna supermakt. Även om man inte kan kväva elden behöver man ju inte hälla bensin på den.

Kristen metallarbetare


Insändare 2:
EU är antikrists plattform för världsdominans

Många kristna runt om i världen ser EU som den plattform som antikrist kommer att använda sig av för att söka världsdominans.
EU vill inte ha något med det kristna arvet att göra i sina författningar och paragrafet.
Det är allvarligt. Det var bara Polen som protesterad och sa att EU inte kan förneka det kristna arvet i Europas historia och ursprung.
Jag tycker, och fler med mig, att Sverige ska gå ut ur EU. Sverige ger 25 miljarder till EU varje år och då fattas det inga pengar.
Dessa pengar skulle istället gå till fattiga länder och till skola, vår och omsorg i Sverige.
Man kan läsa i Bibeln, som är Guds ord, var antikrists ande är för något, det är en ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud.

Ulrik Petersson
Evangelist, Skillingaryd


Plötsligt inser jag hur glada vi ska vara för att vi bor där vi bor och inte i Jönköpings-trakten… Undrar vad evangelist-Ulrik tänker rösta på?

Inga kommentarer: