tisdag 18 mars 2008

Uppdaterat vår hemsida ikväll

För några veckor sedan så uppmärksammade Ljusdalsposten hur dåligt dom lokala partierna är på att uppdatera sina hemsidor, dom flesta hade inte uppdaterats sedan valet -06. Moderaterna var "minst sämst" om man nu kan skryta om det.
Hur som helst har vi tagit tag i det lite nu och jag har kollat igenom sidan ikväll och uppdaterat med lite smått och gott, mer är på gång. Bland annat har jag lagt in en ny bild som visar att det är Ljusdalsmoderaternas sida och ingen annan kommun. Tack Mia som tagit bilderna och tack Morgan som fixat till dom i photoshop. HÄR kan ni se resultatet av mina ansträngningar ikväll. Lägger in bilden här i bloggen också för jag tycker den vart så snygg!







Moderaterna bjuder in till samråd om den politiska förnyelsen
Som ett led i moderaternas förnyelsearbete har partistyrelsen tillsatt fem arbetsgrupper på områdena sjukvård, miljö, kommunpolitik, integration samt jobb, välfärd och kunskap. Gemensamt för alla grupperna är den öppna processen där alla får komma till tals. En viktig del i den processen är det samråd som nu påbörjas. Genom samrådet får alla förbund, föreningar, enskilda moderater och andra intresserade möjlighet att diskutera och ge synpunkter på förnyelsen av vår politik. Samrådet kommer att pågå under våren 2008 fram till och med nionde maj.

VILL DU HJÄLPA OSS?
Hör av dig i så fall, HÄR kan du ladda ned samrådsmaterialet.

Inga kommentarer: