fredag 6 mars 2009

Världens bästa reklam? (och lite "tennis")

Reklam för TicTac (minttabletterna) där en kille visar sig ha oanade talanger...







Den här killen borde anställas inför valkampanjen, snacka om att dra till sig människor på stan.


UPPSNAPPAT FRÅN DICK ERIXSONS EMINENTA BLOGG
"
I HJÄRTAT REBELL".

"Så är det då avslöjat hur nära varandra vänstern i Sverige ligger nynazisterna när det gäller så kallad “Israelkritik”. Nazisterna bedrev ju denna “kritik” redan på 1930-talet, långt innan Israel fanns. Inför dagens Davis Cup-tennis är man rörande överens, vänstern och national-socialismen. Svenska folket borde lära sig något av detta: vänstern är lika lite för människors lika värde som nazister. De är lika goda företrädare för våld, hat och förakt för demokrati. Svenska Dagbladet skriver i ledaren,
De kan inte dölja sin väpnade gren.
De som i dag och i helgen kommer att demonstrera gör det inte för människors fri- och rättigheter — utan tvärtom för rasism, för hat och för våld istället för politiska förhandlingar. Det är huliganer som står för något helt annat än de västerländska värderingarna."

Alldeles oavsett så hoppas jag Sverige kan överraska i själva tennismatchen som folk egentligen borde fokusera på. Det är inte spelarnas fel att det pågår en konflikt i Gaza. Synd om lärare och elever på John Baur-gymnasiet bredvid arenan också som idag känner sig allt annat än trygga pga dessa individer hotar arrangemanget.

I ÖVRIGT ÖNSKAR JAG ER ALLA EN TREVLIG HELG!

1 kommentar:

Martin sa...

Tycker ju nästan synd om dig alltså... Det var inte mycket hjärna i den stora skallen.