onsdag 4 mars 2009

Tennis och rap-musik på SSU-vis

SSU är arga (ovanligt?) på Israel för kriget i Gaza och har därför bestämt sig för att inte låta Israel få spela Davis Cuptennis i Sverige. Att idrott och politik ska hållas isär spelar ingen roll eller det faktum att Hamas dagligen skjuter raketer mot civila Israeler, nej här ska PROTESTERAS!

Har aldrig förstått vänsteraktivister och deras kärlek till demonstrationer och hatiska kampanjer. Så fort det kastas gatsten så kan man vara 99% säker på att det är en vänstergruppering som är ute och "åtnjuter sina demokratiska rättigheter".

Följande bild finns på SSU's hemsida.

SSU har också producerat ung och häftig rap-låt, ett nytt steg i att vinna valet 2010. Jag finner inga ord.. Vilka unga väljare tror dom skulle rösta på sossarna efter att höra denna låt? 2006 förlorade dom väljare på sin hata-moderaterna-kampanj, och nu kör dom den igen? Ni kommer väl ihåg att SSU hade en Fredrik-docka med sig på sina skolkampanjer där han utmålades som en varulv? Visst kan (eller ska) ungdomsförbunden kunna driva med sina motståndare men någon form av moral och nivå måste man kunna hålla. Tacka vet jag MUF, där finns det också sånger om sossar men där innehåller texterna humor och inga vidriga påhopp som i SSU's musikaliska verk, Lyssna själva och kommentera gärna vad ni tycker om texten.

Inga kommentarer: