torsdag 4 februari 2010

Allah ska med

Att Mona Sahlin är en av dom minst populära partiledarna i S historia vet vi, hon har extremt lågt förtroende hos väljarna från höger till vänster. Inte ens i sitt eget parti har hon särskilt stort stöd, många socialdemokrater ser hellre Fredrik som statsminister än Mona vilket säger det mesta.

Hennes fusk med kontokort, konkurser, betalning av barnvak svart osv ligger henne fortfarande i fatet men största problemet tror jag är hennes "allt till alla-politik" som är omöjlig att finansiera. En grupp som gillar Mona och hennes parti är lata människor som hellre lever på andras arbete än sitt eget, tyvärr är den gruppen alldeles för stor i Sverige så där tar S en hel del röster.

I den här gruppen finns både bortskämda svenskar som inte blivit korrekt uppfostrade att man ska ta hand om sig själv och inte förvänta sig att någon annan gör det men även en stor grupp invandrare. Anledningen att så många invandrare hellre lever på bidrag än jobb är S havererade integrationspolitik, när väl en flykting/invandrare kommit hit så är S melodi att denne måste "tas om hand" av pappa staten. Redan där går det fel, man ska ställa krav på invandrare från dag ett så som man gör med infödda svenskar. Det mår människor bara bra av och samhället slipper lägga ut med onödiga miljarder i socialbidrag.

Detta synsätt brukar sossar och vissa journalister se som rasistiskt och att jag/vi som tycker så har en "vidrig människosyn". Så länge S har den inställningen lär dom fortsätta tappa väljare till Sverigedemokraterna, undersökningar visar att SD tar flest väljare från LO-medlemmar (dvs S kärnväljare även om 40% av LO's medlemmar röstade på Alliansens 2006)

Läs DETTA blogginlägg om Mona och hennes pinsamma röstfiske i invandrarleden.

Tyckte den här formuleringen var lite smårolig, säkert en Sverigedemokrat som formulerat det men glöm aldrig att SD skulle inte existera om sossarna skött sitt jobb under 80-90 talet och fokuserat på en politik för arbete istället för bidrag...

"Per Albin byggde folkhemmet
Ingvar Kamprad inredde det
Mona Sahlin bränner ner det"

Inga kommentarer: