måndag 8 februari 2010

Arbetsgivarna totalsågar dom rödgröna

Att 7 av 10 företagsledare säger att dom kommer att rösta moderat i höst kommer inte som en överraskning då moderaterna har den bästa politiken för företagande.

Eftersom det är inom den privata sektorn dom nya jobben kommer att komma så är det viktigt att landets VD'ar tror på den jobbskapande politik Alliansen driver.

För S och dess två stödpartier är detta inget annat än en katastrof, S och Mp kommer säkert gnugga geniknölarna för att försöka få ett större förtroende hos näringslivet men V bryr sig knappast om resultatet.

Vänsterpartiet ser helst att nya jobb skapas med skattepengar i den så kallade ofantliga sektor (eller offentliga om ni så vill) medan Alliansen hellre ser att dom nya jobben skapas med nya pengar, inte med skattepengar som bara rullar runt i "systemet".

"Siffrorna som i dag publiceras i Dagens Industri är ny mardrömsläsning för Mona Sahlin. Landets företagsledare totalsågar de rödgrönas näringspolitik. Över 11 000 verkställande direktörer har svarat på frågan "Vilket parti skulle du rösta på om det var val i dag?". Bara var tjugonde företagsledare svarar att de skulle rösta på socialdemokraterna."

Läs hela artikeln på:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1873288/foretagarna-nej-till-mona-sahlin

Inga kommentarer: