torsdag 4 februari 2010

Det ÄR synd om människorna

Ett av dom citat jag använder ofta är Strindbergs "det är synd om människorna" och ännu ett exempel på det ser man i klippet nedan. Här har då någon välutbildad snubbe lagt ned massor med tid och pengar på att ta fram och producera en sex-robot...

Marknaden finns garanterat, hora är som bekant världens äldsta yrke och kommer säkert vara det yrke som fortfarande säljer som smör när världen står på gränsen till undergång. Torskar kommer det alltid att finnas men dom flesta brukar ta en tripp till Tyskland/Holland eller något öststatsland när dom vill spendera sina surt förvärvade slantar. Känner dom sig lite mer äventyrliga så är ju Thailand som är det självklara alternativet en gång per år. Eller för den mer ekonomisk lagda torsken som inte vill lägga 1000 bath (cirka 200 kr) så är det Indien som gäller där ett samlag tydligen kostar en guldtia.

Men torskar finns ju i alla dess former och samhällsklasser så en sex-robot kanske är något för den mer bekväme torsken som alltid vill ha en hora liggande i garderoben. Eller så har man räknat på antal samlag per krona, 200 kr/st i Thailand ger 250 heta stunder för 50 lax. Den här roboten kostar tydligen runt 50 000 kr och personligen ser jag hellre att torskarna köper en sån här istället för 14-åringar i Thailand (eller i vilket land som helst).



En sista fundering bara, kunde dom inte gjort "henne" snyggare?

Inga kommentarer: